Про зростання цілих функцій нульового порядку - Галь, Юрій Михайлович; Мулява, Оксана Мирославівна (My University, 2001)
Для цілої функції нульового порядку в термінах класу збіжності встановлений зв'язок між зростанням максимуму модуля, спаданням тейлорових коефіцієнтів і розподілом нулів. For an entire function of zero order a connection between the growth of the maximum of modulus and the decrease of Taylor coefficients and the zeroes distribution is established in terms of a convergence class.
Keywords: класи збіжності; ціла функція; convergence class; entire function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.