Недялков, Олександр А.Голікова, Тетяна Петрівна2014-11-292014-11-292014Недялков, О. Кисломолочні продукти Болгарії / О. Недялков, Т. Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 475-476.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18859Більше 2 млрд. людей в світі споживають кисломолочні продукти , вироблені з оригінальної болгарської закваски. Цей унікальний продукт експортується в Канаду, Японію, Китай, Фінляндію і інші країни. У роботі надана характеристика основних кисломолочних продуктів Болгарії і їх роль у здоровому харчуванні. More than 2 billion. People worldwide consume dairy products made from the original Bulgarian starters. This unique product is exported to Canada, Japan, China, Finland and other countries. In this paper, the characteristics of the main dairy products Bulgaria and their role in a healthy diet.uk-UKБолгаріяBulgariaболгарські закваскиbulgarian startersкисломолочні продуктиdairy productsкафедра готельно-ресторанної справиКисломолочні продукти БолгаріїOther