Інноваційні підходи до підвищення ефективності маркетингової діяльності підприємств сфери нематеріального виробництва - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Розглядаються інноваційні маркетингові підходи, що є доцільними у практичному застосуванні підприємствами сфери нематеріального виробництва. The innovation marketing approaches, which are appropriate in the practical application of enterprises in sphere of immaterial production, are considered.
Keywords: маркетинг нематеріальної сфери; marketing of non-material sector; кафедра маркетингу