Терещенко, Олександр АндрійовичБабанов, Геннадій КузьмичБеседа, Сергій Дмитрович2012-04-172012-04-172004Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи " Вовчок " для студ. спец. напряму 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден і заоч. форм навчання / уклад. О. А.Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д. Беседа. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/892На прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.For example broomrape DO7-FVP-160-2 to study the structure, working principle and configuration mechanisms cutting, general construction, installation, maintenance and safe operation Spinning Top.otherтехнологічне обладнання харчових виробництв"Вовчок"technological equipment for food industry"Spinning Top"кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТехнологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівкиOther