Кігель, Наталя ФедорівнаШульга, Наталія Михайлівна2015-03-192015-03-192007Кігель, Н. Ф. Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Пищевые технологии. Могунция Украины. – 2007. – № 2. – С. 24–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19751Наведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy productsтехнологічні факторитехнологические факторыtechnological factorsзакваскаfermentякістькачествоqualityмолочні продуктимолочные продуктыdairy productsкафедра біотехнології і мікробіологіїЗаквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективиArticle