Басс, Оксана ОлександрівнаЖила, ЯнаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-062019-06-062019Басс, О. Дослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершкового / О. Басс, Я. Жила, Г. Поліщук // Актуальні питання сучасної науки : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції,20-21 квітня 2019 р., м. Київ, - К. : МНДЦ, 2019. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29555В процесі виробництва морозива на молочній основі із замінниками цукру для забезпечення якісних характеристик готового продукту достатньо застосовувати одноступеневу гомогенізацію за режимів, які рекомендовані типовою технологічною інструкцією для морозива класичних видів із цукром.in the process of production of milk-based ice cream with sugar substitutes to ensure the qualitative characteristics of the finished product, it is sufficient to apply one-stage homogenization for the regimes recommended by the typical technological instruction for ice cream of classical species with sugar.uk-UKморозивополіолигомогенізаціяice creampolyolshomogenizationкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу замінників цукру на процес гомогенізації сумішей морозива вершковогоThesis