Петруша, Оксана ОлександрівнаУсатюк, Надія Михайлівна2017-09-262017-09-262016Петруша, О. О. Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії / О. О. Петруша, Н. М. Усатюк // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. –К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25909Робота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни. The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівзабарвленнячайякістьteacolorqualityОцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметріїThesis