Оцінка кольору чаю інноваційним методом комп’ютерної колориметрії - Петруша, Оксана Олександрівна; Усатюк, Надія Михайлівна (My University, 2016)
Робота присвячена питанню визначення забарвлення чаю комп'ютерною колориметрією за комплексним показником індексом жовтизни. The work is devoted to determining the color of tea computer colorimetry on a complex metric yellowness index.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; забарвлення; чай; якість; tea; color; quality