Вайсеро, Ольга ОлександрівнаНепомняща, Наталія ЮріївнаКохан, Олена ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2018-10-252018-10-252017Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами / О. Вайсеро, Н. Непомняща, О. Кохан, В. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28381Досліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот.uk-UKжимолостьбіологічно-активні сполукибіофлавоноїдипектинові речовинихарчові волокнакондитерські виробицукерки з помадно-кремовими корпусамиhoneysucklebiologically active compoundsbioflavonoidspectin substancesfood fibersconfectionerycandies with pomade-cream corpsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиThesis