Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами - Вайсеро, Ольга Олександрівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2017)
Досліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот.
Keywords: жимолость; біологічно-активні сполуки; біофлавоноїди; пектинові речовини; харчові волокна; кондитерські вироби; цукерки з помадно-кремовими корпусами; honeysuckle; biologically active compounds; bioflavonoids; pectin substances; food fibers; confectionery; candies with pomade-cream corps; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів