Похилько, В. В.Соколова, С. Г.2014-06-232014-06-232011Похилько, В. В. Удосконалення способу виробництва концентрованого морквяного соку / В. В. Похилько, С. Г. Соколова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2011р. – У 2 ч. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. 2. – С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15489Обґрунтовано та відпрацьовано режими попередньої обробки моркви та концентрування одержаного морквяного соку, що забезпечують збереження вітамінів і барвних речовин. Substantiated and worked regimes pretreatment of carrots and concentration obtained carrot juice to ensure the preservation of vitamins and dyestuffsotherконцентруваннярежимиморквяний сікconcentratemodescarrot juiceкафедра технології консервуванняУдосконалення способу виробництва концентрованого морквяного сокуOther