Управління проектами засобами MS Excel - Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2015)
Запропоновано зручний спосіб обчислення критичного шляху – однієї з основних характеристик мережевої моделі в середовищі MS Excel. Offered a convenient way to compute the critical path is one of the main characteristics of the network model in MS Excel.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; мережева модель проекту; математична модель; критичний шлях; діаграма Гантта; project network model; mathematical model; critical path; Gantt chart