Чайно-трав'яна суміш "Зелена фантазія" (Патент на корисну модель № 132965) - Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.
Keywords: чайно-трав'яна суміш; tea-grass mixture; звіробій; листя чорниці; hypericum; blueberry leaves; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції