Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу - Національний університет харчових технологій (My University, 2013)
Розглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.
Keywords: ресторанна продукція; нетрадиційна сировина; персонал; інновації (готельно-ресторанний комплекс); restaurant products; alternative raw materials; personnel; innovation