Національний університет харчових технологій2014-04-022014-04-022013Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції , 29 жовтня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. – Київ : НУХТ, 2013 р. – 378 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13626Розглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.ресторанна продукціянетрадиційна сировинаперсоналінноваціїресторанная продукциянетрадиционная сырьеперсоналинновацииrestaurant productsalternative raw materialspersonnelinnovationЗдобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесуThesis