Махинько, Валерій МиколайовичАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-232014-07-232001Махинько, В. М. Вплив соєвого концентрату на біологічну цінність хліба / В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // Програма і матеріали 67-ї наукової конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2001 р. – У 2 ч. – Ч. 2. – К.: УДУХТ, 2001. – С. 68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16248Проведено роботу щодо вивчення впливу соєвого білкового концентрату на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 5 %. The work on studying of influence of soy protein concentrate on core processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 5 %.uk-UKсоятістохлібскладцінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsoydoughbreadcompositionvalueкафедра експертизи харчових продуктівВплив соєвого концентрату на біологічну цінність хлібаThesis