Мошенська, Лілія ВолодимирівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2016-09-292016-09-292016Мошенська, Л. В. Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців / Л. В. Мошенська, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24243На сьогодні у харчовій галузі відзначається тенденція щодо створення нової харчової продукції, основою якої є системний підхід та врахування багатьох чинників: медико-біологічних, технологічних, соціальних, економічних. Today, the food industry there is a tendency to create new food products, which is the basis of a systematic approach and consideration of many factors: biomedical, technological, social and economic.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівнасіння овочевих культурм’ясні продуктихарчування військовослужбовцівvegetable seedsmeat productsfood militaryНаукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовцівOther