Ларіна, ВікторіяКошова, Валентина Миколаївна2016-06-062016-06-062008Ларіна, В. М. Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення / В. М. Ларіна, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23508Метою даної роботи є приготування функціональних безалкогольних напоїв з натуральної сировини. Для виконання поставленої мети використовувались слідуючі екстракти: ехінацея пурпурова, женьшень азійський. Ці екстракти підвищують імунітет, заспокоюють нервову систему, зміцнюють серце та продовжують життя. The aim of this work is the preparation of functional soft drinks with natural ingredients. To accomplish this goal used following extracts: Echinacea purpurea, ginseng Asian. These extracts enhance immunity, soothe the nervous system, strengthen the heart and prolong life.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстватехнологіїбезалкогольні напоїприготуваннянатуральна сировинацукрозамінникиtechnologysoft drinkscookingnatural rawsweetenersДослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначенняThesis