Тарахтій, Денис Юрійович2022-10-192022-10-192022Тарахтій, Д. Ю. Проект ковбасного цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням виробництва 3,3 т виробів з соленого м'яса на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Денис Юрійович Тарахтій ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2022. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38482otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввиробництвом’ясояловичинасвининасосискисолені виробикоптінняобладнаннясоліннятехнологіяпакуванняПроект ковбасного цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням виробництва 3,3 т виробів з соленого м'яса на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»Other