Сєдих, Ольга Леонідівна2016-07-072016-07-072016Сєдих, О. Л. Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. – К. : КНУКіМ, 2016. – Ч. 1. - С. 312-318.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23782В даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.uk-UKрецептурний складматематичний пакет MathCADмоделюванняматематический пакет MathCADмоделированиерецептурный составrecipe compositionmathematical package MathCADmodellingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиЗастосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчуванняThesis