Чорна, Анастасія ІванівнаДричик, Марія Юріївна2020-09-012020-09-012020Патент на корисну модель № 143119 UA, МПК А23L7/100 (2020.01) Макаронні вироби підвищеної харчової цінності / Дричик М. Ю., Чорна А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u202000877 ; заявл. 12.02.2020 ; опубл. 10.07.2020, Бюл. № 13, 2020 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31872Макаронні вироби підвищеної харчової цінності містять борошно пшеничне вищого ґатунку, порошок плодоовочевої сировини, воду. Як порошок плодоовочевої сировини містять порошок лушпиння цибулі.макаронні виробихарчова цінністьpastanutritional valueкафедра експертизи харчових продуктівМакаронні вироби підвищеної харчової цінності (Патент на корисну модель № 143119)Technical Report