Вишнівська, Марія ВалеріївнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра Ізидорівна2016-08-162016-08-162016Вишнівська, М. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'яса кролів, оброблених органічними кислотами / М. В. Вишнівська, О. Є. Москалюк, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 28-29 квітня 2016 р. - К. : НУБіП, 2016. – С. 241-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23975В технології м'ясних продуктів функціонального призначення особлива ніша належить використанню м'яса кролів. За хімічним складом м'ясо кролів відрізняється від м'яса інших сільськогосподарських тварин більш високим вмістом повноцінних білків, меншою кількістю жиру, екстрактивнихі речовин, пуринових основ. In the technology of meat products functionality using a special niche owned meat rabbits. The chemical composition of rabbit meat is different from other farm animals a high content of valuable protein, less fat, extractives, purine bases.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясо кроліворганічні кислотихімічний складrabbit fatorganic acidschemical compositionДослідження функціонально-технологічних властивостей м'яса кролів, оброблених органічними кислотамиOther