Ліпєц, Антон АдамовичГусятинська, Наталія АльфредівнаБібік, Дмитро ВіталійовичВоробйова, Оксана ВолодимирівнаЧагайда, Андрій Олегович2014-06-022014-06-022003Деклараційний патент на винахід №59861 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, А. О. Чагайда, Д. В. Бібік, О. В. Воробйова; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 20021210627; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.09.2003, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14739Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва включає відбір сиропу після третього корпусу випарної установки очищення сиропу, фільтрацію, повернення сиропу для подальшого згущення в четвертий корпус і концентратор випарної установки. При цьому очищення сиропу проводять дефекосатураційним осадом при перемішуванні, фільтрації. Method for purification of syrup of sugar beet production comprises of the syrup extraction after the third housing of the syrup purification evaporation apparatus, with returning the syrup for following condensation to the fourth housing and concentrator of the evaporation apparatus. At that, purification of the syrup is carried out through defecosaturation residue at mixing and filtration.uk-UKспосіб очищенняmethod for cleaningсиропsyrupбурякоцукрове виробництвоsugar beet productionкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва (Деклараційний патент на винахід № 59861 A)Other