Гойко, Ірина ЮріївнаІвасенко, Інна АнатоліївнаГойко, Надія Олегівна2012-12-252012-12-252012Патент 69308 UA, МПК А 23 С 9/13 Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Гойко Н. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u201111905 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 25.04.12, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5012Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення. The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.otherекстракт шипшиниessence of roseпектинаскорбінова кислотаpectinascorbic acidкафедра технології оздоровчих продуктівСпосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на корисну модель № 69308)Other