Диверсифікація розміщень цінних паперів українськими емітентами - Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2013)
Проаналізовані особливості розміщення цінних паперів на міжнародних фондових майданчиках, висловлені рекомендації щодо диверсифікації розміщення цінних паперів українськими емітентами на міжнародному фондовому ринку. The features of the placement of securities on international stock exchanges, offered advice on the diversification of the securities of Ukrainian issuers in the international stock market.
Keywords: розміщення; цінні папери; фондові майданчики; placement; IPO; securities; stock exchanges; кафедра економіки і права