Омельченко, Марія СергіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Омельченко, М. С. Розроблення безглютенових виробів із збалансованим нутрієнтним складом / М. С. Омельченко, Н. М. Стукальська // Цифровізація науки та сучасні тренди її розвитку : матеріали I міжнародної студентської наукової конференції, 26 березня, 2021 р., м. Дніпро. – 2021. – Т.1. – С. 131-133https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41279otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїцеліакіярозроблення безглютенових виробівбісквітні напівфабрикатиceliac diseasedevelopment of gluten-free productsbiscuit semi-finished productsРозроблення безглютенових виробів із збалансованим нутрієнтним складомThesis