Шумяк, Ольга СергіївнаМещеряков, АндрійНосенко, Володимир ЄрофійовичЛітвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна2018-03-072018-03-072017Використання нанотехнологій при виробництві морозива / О. Шумяк, А. Мещеряков, В. Є. Носенко, С. І. Літвинчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 349.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26711Отримані дані, з яких можна зробити висновок щодо сумнівної користі наноморозива на організм людини. Оскільки ні користь, ні шкоду для організму складових компонентів не доведено, то вибір щодо вживання наноморозива залежить лише від споживача. The obtained data from which it is possible to draw a conclusion on the questionable benefit of nanomorrose on the human body. Since neither the benefits nor the harm to the body of the constituents has been proved, the choice regarding the use of nanomolishing depends only on the consumer.uk-UKнано морозиворідкий азотрізнокольорові кулькиnano ice creamliquid nitrogencolored ballsкафедра фізики та професійної безпекиВикористання нанотехнологій при виробництві морозиваOther