Загородній, Петро ПавловичХомічак, Любомир МихайловичПопова, Інна Вадимівна2013-06-272013-06-272013Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8522Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.otherдефекаціяоксиметилфурфуролцукрове виробництвоматематична оптимізаціяdefecationhydroxymethylfurfuralsugar productionmathematical optimizationкафедра харчової хіміїкафедра технології цукру і підготовки водиПеретворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворенняArticle