Грибков, Сергій ВіталійовичФурта, Олена Олександрівна2019-06-062019-06-062018Грибков, С. В. Використання інтелектуального аналізу даних для планування виготовлення продукції на ТОВ «Cлобожанський бекон» / С. В. Грибков, О. О. Фурта // Проблеми інформатизації : матеріали ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції, 12-13 грудня 2018 р. – Київ : ДУТ, 2018. - С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29564На ТОВ «Слобожанський бекон» використано концепції сховища даних, OLAP-технології та методів Data Mining для видобутку даних з бази даних та інших інформаційних джерел підприємства для підготовки на їх основі управлінських рішень щодо визначення асортименту та планування виготовлення обсягів м'ясної продукції. Використання OLAP-технології та методів Data Mining для аналізу асортименту продукції дало помітні результати щодо планування обсягів виготовлення відповідного товару базуючись на попиті споживачів Впровадження алгоритмів оперативного управління виробничим процесом оптимізувало виготовлення м'ясної продукції без надлишку та нестач.The TOV «Slobozhansky Becon» uses the concepts of data warehouse, OLAP technology and Data Mining methods to extract data from the database and other information sources of the enterprise to prepare management decisions based on them on the definition of assortment and planning of production of volumes of clear products. The use of OLAP -Technology and Data Mining for the analysis of the range of products gave significant results in terms of planning the volume of production of the product in question based on consumer demand. Implementation of operational algorithms production management process optimized production of clear products without excess and shortage.uk-UKінформаційна системаінтелектуальний аналіз данихпланування виготовленняуправління виробничим процесомinformation systemintelligent data analysisproduction planningmanufacturing process managementкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиВикористання інтелектуального аналізу даних для планування виготовлення продукції на ТОВ «Cлобожанський бекон»Thesis