Дітріх, Ірина ВікторівнаІльчук, Наталія ВікторівнаЄфімович, Поліна ЄвгенівнаYefymovych, Polina2019-04-242019-04-242018Дітріх, І. В. Капуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.) у рецептурі рибних напівфабрикатів / І. В. Дітріх, Н. В. Ільчук, П. Є. Єфімович // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матер. VІ міжн. наук.-практ. конф., 06.12.2018 р. - Львів : Видавництво «Растра-7», 2018. – С. 191-194.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29108Встановлено доцільність введення капусти Романеско (Brassica oleracea L. var. Botrytis L.) до традиційної рецептури рибних зраз, що забезпечує збалансованість хімічного складу, підвищення біологічної цінності та поліпшення органолептичних властивостей готових виробів.uk-UKрибні напівфабрикатикапуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.)функціональний продуктfish semi-finished productsRomanesco cabbage variety (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.)functional productкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКапуста сорту Романеско (Brassica Oleracea L. Var.Botrytis L.) у рецептурі рибних напівфабрикатівThesis