Чернелевський, Ігор ВолодимировичЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичМарценюк, Олександр Степанович2017-06-062017-06-062016Чернелевський, І. В. Вплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимок / І. В. Чернелевський, В. Л. Зав'ялов, А. С. Марценюк // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнародна науково-практична конференція, 8-10 листопада 2016 р. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 129-130.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25461Підтверджено ефективність методу інтенсифікації екстрагування яблучних вижимок підвищенням температури процесу. Для досягнення більшої ефективності можна комбінувати вплив температури процесу з іншими методами інтенсифікації процесу.uk-UKвплив температуриeffect of temperatureекстрагуванняextractionяблучні вижимкиapple vyzhymkyкафедра процесів і апаратів харчових виробництвВплив температури на процес екстрагування з яблучних вижимокThesis