Михалевич, Артур ПетровичНагавичко, Тетяна Олександрівна2019-05-222019-05-222019Михалевич А. Стан та перспективні напрями розвитку молокопереробної промисловості України / А. Михалевич, Т. Нагавичко // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29300Головним джерелом галузі може стати переорієнтація ринку збуту та збільшення експорту. Впровадження державних стандартів молочного виробництва надасть можливість конкурувати з міжнародними відомими брендами, а також допоможе залучити додаткові інвестиції. The main source of the industry can be the reorientation of the market and increase exports. The introduction of state standards for dairy production will provide an opportunity to compete with international well-known brands, and will also help to attract additional investment.uk-UKмолочні продуктиdairy productsмолоконапрями розвиткуmilkprospects of developmentкафедра економіки і праваСтан та перспективні напрями розвитку молокопереробної промисловості УкраїниThesis