Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-11-152013-11-152004Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Міжвузівська науково-практична конференція.— П. : ПУСКУ, 2004. — С. 307-310.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11352В статті наведені результати досліджень зміни основних властивостей нових структуроутворювачів для кондитерської промисловості в залежності від технологічних факторів. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів.uk-UKсинергізмструктуроутворювачтемпературагідратаціяв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsynergismstructuringtemperaturehydrationviscosityСинергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів (матеріали конференції)Article