Золотоверх (Курпілянська), Катерина ВолодимирівнаАнтонюк, Марія МиколаївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-11-052014-11-052014Курпілянська, К. В. Визначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиків / К. В. Курпілянська, М. М. Антонюк, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 245.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17980Останнім часом великої популярності набули продукти з пробіотиками. Актуальності набуває виробництво продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування. Recently, a large popularity of products with probiotics. Urgency is the production of probiotic properties for mass catering establishments.otherзакваскиантибіотикипробіотична мікрофлораyeastprobiotic microfloraantibioticsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівВизначення стійкості пробіотичної мікрофлори заквасок до дії антибіотиківOther