Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна2015-06-022015-06-022008Омельченко, К. Ю. Ціноутворення як інструмент державного регулювання хлібопекарної галузі / К. Ю. Омельченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів та студентів, 21-22 квітня. – К. : НУХТ, 2008. – С. 68-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20960Хлібопекарна галузь країни завжди знаходилася та буде знаходитися в центрі уваги суспільства. Насамперед цьому сприяє її незамінна роль як складової системи, в якій діє велика кількість економічних, соціальних та політичних чинників впливу як на фінансовий стан підприємства, так і на загальний рівень державного господарювання країни. Це зумовлене тим, що в цій сфері економіки зосереджені значні національні багатства, стратегічно-важливі для держави об’єкти та трудові ресурси. Baking industry of the country has always been and will be the focus of society. First of all this contributes its indispensable role as part of a system in which a large number of economic, social and political factors influence both on the financial condition and the overall level of state management of the country. This is due to the fact that in this area of the economy are considerable national wealth, strategically important for state facilities and human resources.otherвиробництвопродуктивністьцінацінова політикапакуванняпідвищення рентабельностіproductionproductivitypricepricingpackagingincrease profitabilityкафедра економічної теоріїЦіноутворення як інструмент державного регулювання хлібопекарної галузіThesis