Чернишов, Сергій ОлексійовичЄгорова, П. С.Хіврич, Борис Іванович2013-12-022013-12-022000Чернишов, С. О. Визначення раціональних режимів замочування сої при солодуванні / С. О. Чернишов, П. С. Єгорова, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість : міжвідомчий тематичний наук. зб. - К.: УДУХТ, 2000. - Вип. 45. - С. 87-91.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11720Представлені результати досліджень процесу замочування сої та визначено умови його проведення для досягнення максимальної енергії проростання. Наведено рівняння регресії вологості сої від температури води і часу замочування, а також тривалості мокрих і сухих інтервалів. The results of studies of the process of soaking soybeans and determined its conditions for maximum vigor. The equations of regression soybean moisture on the water temperature and soaking time, and duration of wet and dry intervals.otherтемпературавологістьсоясолодзамочування зернаtemperaturehumiditysoymaltsoaking grainsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВизначення раціональних режимів замочування сої при солодуванніArticle