Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51739) - Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Носенко, Володимир Єрофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович (My University, 2010)
Спосіб сушіння морквяних вичавок, який включає сушіння морквяних вичавок за допомогою надвисокочастотного випромінювання, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см при густині теплового потоку 200-300 Вт/см2 протягом 25-35 хв. Method of drying carrot pomace, which includes drying carrot pomace using microwave radiation, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of carrot husks 0,8-1,2 cm at the heat flux density of 200-300 W/cm2 for 25-35 min .
Keywords: морквяні вичавки; мікрохвильове сушіння; carrot husks; microwave drying; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології консервування