Малежик, Іван ФедоровичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаНосенко, Володимир ЄрофійовичБандуренко, Галина МихайлівнаБезусов, Анатолій Тимофійович2014-06-122014-06-122010Патент на корисну модель 51739 U Україна, А23В 7/02. Спосіб сушіння морквяних вичавків / І. Ф. Малежик, А. Т. Безусов, В. Є. Носенко, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська. – u 201002107 ; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14997Спосіб сушіння морквяних вичавок, який включає сушіння морквяних вичавок за допомогою надвисокочастотного випромінювання, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см при густині теплового потоку 200-300 Вт/см2 протягом 25-35 хв. Method of drying carrot pomace, which includes drying carrot pomace using microwave radiation, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of carrot husks 0,8-1,2 cm at the heat flux density of 200-300 W/cm2 for 25-35 min .uk-UKморквяні вичавкимікрохвильове сушінняcarrot husksmicrowave dryingкафедра фізикикафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняСпосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51739)Article