Дітріх, Ірина Вікторівна2021-04-202021-04-202020Дітріх, І. В. Шляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарства / І. В. Дітріх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 3. – С. 266.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33461Обґрунтована можливість використання ігри круглолистої у рецептурі плодово-ягідного морозива для поліпшення органолептичних властивостей і підвищення біологічної цінності даного десерту. The possibility of using round-leaved game in the recipe of fruit and berry ice cream to improve the organoleptic properties and increase the biological value of this dessert has been substantiatedплодово-ягідне морозивоіргаорганолептична оцінкабіологічна цінністьfruit and berry ice creamirgaorganoleptic assessmentbiological valueкафедра готельно-ресторанної справиШляхи розширення асортименту плодово-ягідного морозива у закладах ресторанного господарстваThesis