Дозувально-фасувальний пристрій для порошкоподібної сипкої продукції (Патент на корисну модель № 61559) - Гавва, Олександр Миколайович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2011)
Дозувально-фасувальний пристрій для порошкоподібної сипкої продукції, що включає бункер, встановлені під ним обертальні диски з мірними стаканчиками, встановлений над зоною розвантаження сектор та розпорошувач, який відрізняється тим, що додатково включає розташовану під зоною розвантаження мірного стаканчика лійку з приводною заслінкою, а профіль поперечного перерізу нижнього стаканчика - параболічний зі сталим значенням коефіцієнта звуження. Dosing-packing device for loose powder products, including bunker set beneath revolving discs with measuring cup set above the zone of unloading sector and rozporoshuvach, wherein further comprising unloading area below the measuring cup funnel with valve driving and profile cross-section of the lower cup - parabolic with constant value of the coefficient narrowing.
Keywords: пристрій; device; порошкоподібна; loose; сипка; powder; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки