Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаІсай, Валерій Миколайович2018-05-242018-05-242015Пушка, О. С. Підвищення харчової цінності страв шляхом використання плодових, овочевих та фруктових порошків / О. С. Пушка, І. Л. Корецька, В. М. Ісай // Овочівництво і баштанництво: історичні аспекти, сучасний стан, проблеми і перспеспективи розвитку, 26 березня 2015 р., Крути. - Україна, ДС «Маяк» ІОБ НААН. – Ніжин : Вмдавець Лисенко М.М., 2015. - С. 179-180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27517У статті наведено переваги активаційного методу сушіння фруктових та овочевих порошків. The advantages of the activation method of drying fruit and vegetable powders are presented in the article.uk-UKконсервуванняпорошокфруктиcanned foodpowderfruitкафедра готельно-ресторанної справикафедра фізикиПідвищення харчової цінності страв шляхом використання плодових, овочевих та фруктових порошківArticle