Підвищення харчової цінності страв шляхом використання плодових, овочевих та фруктових порошків - Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Ісай, Валерій Миколайович (My University, 2015)
У статті наведено переваги активаційного методу сушіння фруктових та овочевих порошків. The advantages of the activation method of drying fruit and vegetable powders are presented in the article.
Keywords: консервування; порошок; фрукти; canned food; powder; fruit; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра фізики та професійної безпеки