Федорова, Аліна Павлівна2024-03-122024-03-122023Федорова, А. П. Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового «Вершковий Київський» на ПрАТ «Київський маргариновий завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Федорова Аліна Павлівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 180 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42169ukкафедра експертизи харчових продуктівмаргарини столовий «Вершковий Київський»система управління якістюДСТУ ISO 9001:2018ПрАТ «Київський маргариновий завод»Удосконалення системи управління якості виробництва маргарину столового «Вершковий Київський» на ПрАТ «Київський маргариновий завод»Other