Шинкаренко, ЯнаЛитвинюк, Ольга Петрівна2014-11-182014-11-182014Шинкаренко, Я. Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні / Яна Шинкаренко, Ольга Литвинюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 98-99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18463Харчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.uk-UKперспективи розвиткухлібопекарська промисловістьметоди дослідженняprospects for developmentbaking industrymethodsкафедра економіки праці та менеджментуСучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в УкраїніOther