Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні - Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Харчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.
Keywords: перспективи розвитку; хлібопекарська промисловість; методи дослідження; prospects for development; baking industry; methods; кафедра економіки праці та менеджменту