Балюк, Тарас Андрійович2021-07-142021-07-142021Балюк, Т. А. Удосконалення технології похи (сухих сніданків) з вівсяних пластивців, композицією пряних трав та овочів для підтримання рівноваги Пітта-доші : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тарас Андрійович Балюк ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2021. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34763otherхарчуванняПітта-дошапохасоціальна значимістьекономічний ефекткафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології похи (сухих сніданків) з вівсяних пластивців, композицією пряних трав та овочів для підтримання рівноваги Пітта-дошіOther