Шум і вібрація, їх вплив на організм людини в умовах виробництва - Шемідько, Дмитро Петрович; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2016)
Заходи щодо зниження шуму слід передбачати на стадії проектування промислових об’єктів та обладнання. Особливу увагу слід звертати на винесення шумного обладнання в окреме приміщення. Measures to reduce noise should be foreseen at the stage of designing industrial facilities and equipment. Particular attention should be paid to making noisy equipment in a separate room.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; вібрація; виробниче середовище; шум; noise; vibration; production environment