Сутність та функції кредиту - Анісімова, Олена; Довженко, Олександр Олександрович (My University, 2014)
Кредит завжди привертав увагу дослідників. Проблемам існування та використання його присвячено ряд спеціальних робіт. Проте в сучасних умовах інтерес та потреба вивчення динамічного розвитку кредитних відносин значно посилився. Адже кредит, як породження економічних відносин, розвивається в масштабах та формах, що визначаються економічними процесами. Credit has always attracted the attention of researchers. Existence and use of a series devoted to special activities. However, in modern terms the interests and needs of the dynamic study of the development of credit relations significantly increased. For credit, as a product of economic relations developing in scale and form determined by economic processes.
Keywords: кредит; позичальник; підприємство; фінансова криза; credit; borrower; enterprise; financial crisis; кафедра економічної теорії