Шпак, Максим СергійовичЛитовченко, Ігор Миколайович2012-12-112012-12-112010Шпак, М. С. Визначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста / І. М. Литовченко, М. С. Шпак // НУХТ. – 2010. - С. 85-87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4198Визначено параметр нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тіста. Досліджено зміну в’язкості в процесі замісу. Certainly parameter of non-linearity of geological equalizations at description of process of interfusion of panary dough. Investigational change of viscidity in the process of premix.otherхлібопекарське виробництвов’язкістьшвидкість зсувуbread productionviscidityspeed of changeкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВизначення параметру нелінійності реологічних рівнянь при описанні процесу перемішування хлібного тістаArticle