Соціальні та етичні аспекти сучасного маркетингу - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2015)
У статті розглядаються соціально-відповідальні та етичні аспекти у маркетингу та виробництві, виділяються складові суспільного добробуту. Досліджується соціальна відповідальність виробника та споживача як шлях до стійкого розвитку. Розглядаються етичні та соціальні цілі маркетингу, взаємозв’язок етичного та соціального маркетингу; виокремлюються рівні соціальної відповідальності. The paper examines the socially responsible and ethical aspects of marketing and production, selects the components of social welfare. The social responsibility of producer and customer as the way to sustainable development is investigated. The ethical and social goals of marketing and the interconnection between ethical and social marketing are considered; the levels of social responsibility are distinguished.
Keywords: соціальний маркетинг; етичний маркетинг; соціальна відповідальність у маркетингу; рівні соціальної відповідальності; social marketing; ethical marketing; social responsibility in marketing; levels of social responsibility; кафедра маркетингу