Морінга у складі функціональних напоїв - Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина Ігорівна (My University, 2017)
Розроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.
Keywords: функціональні напої; морінга; смузі; functional drinks; moringa; smoothies; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції