Корпоративні конфлікти: витоки та управління - Буковинська, Марія Петрівна (My University, 2012)
Розглянуто корпоративні конфлікти, причини їх виникнення та можливості управління корпоративними конфліктами. Представлені учасники конфліктів та визначені їх характеристики. Визначено, що основною причиною конфліктів виступає невідповідність цілей конфліктуючих сторін. In these article corporate conflicts, their causes and possible management of corporate conflicts are considered. Represented races attended conflicts and determine their characteristics. Determined that the main cause of the conflict are the inconsistency of goals of the conflicting parties.
Keywords: корпорація; корпоративні конфлікти; управління конфліктами; міноритарні акціонери; мажоритарні акціонери; менеджмент; corporation; corporate conflicts; conflict management; minority shareholders; majority shareholders; management