Розрахунок електроплазмових насосів - Кулінченко, Віталій Романович; Мотуз, Ігор Костянтинович (My University, 2012)
Наводиться методика розрахунку і вибору вібраційних електроплазмових насосів з невеликою подачею до 5 л/с. The method of engineering calculations and sizing for vibration electro plasma, pump rate up to 5 L-s~1 has been studied.
Keywords: кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; насос; напір; подача; pump; discharge rate; head