Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2012-12-102012-12-102012Дорохович А. М. Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 61-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4179Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблено технологію маффінів для хворих на целіакію. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгредієнтів, що дало можливість отримати тісто і готові маффіни з якісними технологічними показниками. There are lead theoretical and experimental studies on which a technology muffin for patients with celiac disease. On the basis of the studies were optimal mix of basic raw ingredients are, making it possible to get dough and ready muffin quality of technological parameters.uk-UKбезглютенове борошноgluten-free flourмаффіницеліакіяфруктозаmuffinceliac diseasefructoseкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМаффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакіюArticle