Маффіни на безглютеновому борошні для хворих на целіакію - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2012)
Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблено технологію маффінів для хворих на целіакію. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгредієнтів, що дало можливість отримати тісто і готові маффіни з якісними технологічними показниками. There are lead theoretical and experimental studies on which a technology muffin for patients with celiac disease. On the basis of the studies were optimal mix of basic raw ingredients are, making it possible to get dough and ready muffin quality of technological parameters.
Keywords: безглютенове борошно; gluten-free flour; мафін безглютеновий; целіакія; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів