Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Божко, А. Ю. Застосування NFC-тегів у виробництві кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 9–10 листопада 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 236–237.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45444У тезах розглянуто використання NFC-мітки при маркуванні кондитерських виробів для покращення простежуваності на потужностях та забезпечення обізнаності споживачів щодо відповідного виробу.The theses consider the use of NFC tags in the labeling of confectionery products to improve traceability at facilities and ensure consumer awareness of the corresponding product.ukпростежуваністьсистема простежуваностітехнологія NFCсмарт-пакуванняtraceabilitytraceability systemNFC technologysmart packagingкафедра експертизи харчових продуктівЗастосування NFC-тегів у виробництві кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827