Застосування NFC-тегів у виробництві кондитерських виробів - Божко, Анастасія Юріївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто використання NFC-мітки при маркуванні кондитерських виробів для покращення простежуваності на потужностях та забезпечення обізнаності споживачів щодо відповідного виробу.

The theses consider the use of NFC tags in the labeling of confectionery products to improve traceability at facilities and ensure consumer awareness of the corresponding product.
Keywords: простежуваність; система простежуваності; технологія NFC; смарт-пакування; traceability; traceability system; NFC technology; smart packaging; кафедра експертизи харчових продуктів