Роль інтеграційних процесів у регулюванні організаційно-економічного механізму підприємств молочної промисловості України - Слободян, Наталія Ярославівна (My University, 2007)
Розглянуто причини та проблеми утворення інтегрованих підприємств у молочній промисловості України. Визначено особливості розвитку інтеграційних процесів у молокопереробному підкомплексі. Досліджено стан сировинної бази молокопереробних підприємств. In the article the reasons and problems of formation of the integrated enterprises are considered in dairy industry of Ukraine. To determine the peculiarity of the development of the integrated process in dairy industry.
Keywords: молочна промисловість; dairy industry; інтеграція; механізм; integration; mechanism; кафедра економіки і права